ویزای توریستی تایلند

ویزای توریستی تایلند برای متقاضیانی صادر می شود که به قصد گردشگری و یا دیدار با اقوام خود وارد این کشور می شوند. اجازه اقامت و کار بیشتر از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی دهند و همچنین روادید توریستی تایلند تا 3 ماه پس از صدور اعتبار دارد. همچنین اداره گمرکی این کشور به شما این اجازه را می دهد تا 30 کیلوگرم بار با خودتان جا به جا کنید. برای تقاضای روادید توریستی تایلند مصاحبه صورت نمی گیرد و حضور شخص متقاضی الزامی نمی باشد. این نکته را در نظر داشته باشید که روادید توریستی فقط برای گردش و تفریح در تایلند صادر می شود اگر به انجام امور تجاری و یا تحصیل در این کشور بخواهید مشغول شوید می بایست تقاضای ویزای دیگری جز توریستی کنید ، در غیر این صورت طبق قانون این کشور با شما برخورد می شود.

 اول از هر کاری باید ابتدا فرم کشور مورد نظر خود را از سایت کنسولگری تایلند و یا سفارت آن که در تهران واقع شده را دریافت کنید و در دو نسخه تکمیل کنید. حتی اگر بخواهید با خانواده سفر کنید می بایست برای هر شخصی فرم جداگانه ی ویزای توریستی تایلند را دریافت و تکمیل کنید. 

آدرس سفارت تایلند در ایران: تهران، خیابان بهارستان، پارک امین‌الدوله، پلاک4

 شماره تماس: 02177531433 و 02177532022

 نشانی اینترنتی: http://www.thaiembassy-tehran.org 

 ساعات کار اداری سفارت تایلند در تهران از ساعت 8 الی 16 در روزهای یک شنبه تا پنج شنبه می باشد.

 مدارک مورد نیاز برای روادید توریستی تایلند: 

1- اصل شناسنامه ایرانی

 2- گذرنامه(پاسپورت) : باید تاریخ گذرنامه شما تا 6 ماه پس از صدور اعتبار داشته باشد و کپی از صفحات 1 تا 5 و صفحاتی که در آن مهر روادید خورده الزامی است

 3-  یک عدد عکس رنگی 4*6 برای هر متقاضی( با مراجعه به عکاسی حتما قید کنید که عکس را برای گذرنامه می خواهید) عکس باید با پس زمینه ی سفید، تمام رخ و مطابق با شکل ظاهری فعلیتان باشد. 

ویزای توریستی این کشور به دو صورت عادی و فوری صادر می شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری دو روز به طول می انجامد. اگر به هر دلیلی می خواهید زمان بیشتری را در این کشور سپری کنید باید به اداره مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید را انجام دهید. اگر در مدت زمانی که ویزای شما اجازه اقامت در تایلند را می دهد بخواهید سفر کوتاهی به خارج از تایلند داشته باشید باید مجددا از اداره مهاجرت اجازه ورود بگیرید. مدارک مورد نیاز برای ورود مجدد : 1- کپی از گذرنامه 2- فرم مخصوص که اداره مهاجرت برای شما صادر می کند.

اقامت در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان ویزا، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی یک روز باشد یا یک ماه، اگر توسط پلیس دستگیر شوید با دردسرهای بزرگی رو به رو خواهید شد.


امتیاز 5 از 5 | از بین 101 دهنده به امتیاز ویزای توریستی تایلند
گالری تصاویر ویدئو ها
آخرین نظرات ثبت شده
سارا 17 خرداد 1396
0
واقعا اطلاعاتتون کامله من که این صفحرو خوندم تمام اطلاعات مورد نیازمو گرفتم
پدرام 17 خرداد 1396
2
می شه در مورد ویزای تحصیلی هم متنی بزارید؟
پرنیان سزاوار 27 دی 1397
0
ویزای توریستی تایلند رو از آژانسا بگیرید راحت تره و دیگه دنگ و فنگ نداره
درج نظر
نام و نام خانوادگی
ایمیل
تصویر کد امنیتی
متن نظر
به اشتراک گذاری این مطلب
با به اشتراک گذاری وب سایت لحظه آخر دات کام در شبکه های اجتماعی که در آنها عضویت دارید ، دوستان و آشنایان خود را نیز از خدمات گردشگری لحظه آخری این وب سایت که شامل اطلاع داشتن از بروزترین تور های لحظه آخری آژانس های گردشگری معتبر تهران و شهرستان های بزرگ ، آخرین اخبار گردشکری روز دنیا ، اطلاعات مفید گردشگری ، اطلاعات ویزا ، سفرنامه های گردشگری ، راهنمای گردشگری و اطلاعات آژانس های معتبر گردشگری بهره مند سازید.
برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با شبکه های اجتماعی مختلف، روی هر یک از لینک های زیر کلیک کنید تا دوستان و آشنایان خود را از این طریق مطلع سازید.



پنل کاربریانجمن گردشگریبلاگ گردشگری