ویزای کاری کانادا

زمان مطالعه: 3 دقیقه
بروزرسانی: 1402/10/17
بازدید: 706
نام نویسنده
تحریریه لحظه آخر نویسنده

موقعیت های شغلی فراوان و اقتصاد قدرتمند و با ثبات کانادا، باعث شده است تا ایرانیان زیادی هر ساله به‌ فکر مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت این کشور باشند.درآمد بالا و داشتن یک زندگی ایده‌آل، از دلایلی است که نه تنها ایرانیان، بلکه مردم سایر کشورها را هم به کانادا می‌کشاند. هر ساله بیش از ۳۰۰۰۰۰ موقعیت شغلی در کانادا ایجاد می شود که این یک فرصت بزرگ برای کارگران خارجی است که به واسطه آن، و با اخذ ویزای کانادا، زندگی بهتر و مرفه تری را تجربه کنند. ویزای کاری کانادا به افراد تجار، کارگران دائمی، کارگران موقت، دانشجویان و دیگر افراد، اجازه کار در کانادا را می دهد. ویزای کاری کانادا، به شما این امکان را می دهد که بر اساس کاری که درخواست داده اید، تحت نظر کارفرما، به کار خود ادامه دهید، در سراسر کانادا سفر کنید و بعدا برای ویزای روابط عمومی خود اقدام کنید.لازم به ذکر است که داشتن درخواست کاری از سوی یک کارفرما یا جاب آفر(Job offer) می تواند امتیاز مثبتی برای این نوع مهاجرت و در نهایت دریافت ویزای کاری کانادا باشد. مهاجرت کاری کانادا روش‌ها، نکات و جزئیات زیادی دارد. در ادامه این مقاله می خواهیم درباره مشاغل مورد نیاز و پر تقاضای کانادا، انواع ویزای کاری کانادا، مدارک، شرایط، و هزینه آن، از طریق کار صحبت کنیم.

ویزای کاری کانادا 

کشور کانادا از سرمایه گذاران و کار آفرینی استقبال می کند. به همین دلیل دولت این کشور، برنامه های متعددی برای جذب سرمایه گذاران خارجی و ایجاد کارآفرینی در کانادا در نظر گرفته است. 

 

ویزای کاری کانادا

 

اخذ ویزا، از طریق کارآفرینی:

یکی از روش های مهاجرت به کانادا و اخذ ویزا، از طریق سرمایه گذاری و کارآفرینی است که معمولا مدت زمان طولانی تری  نسبت به سایر روش ها دارد و از پرهزینه ترین روش های دریافت اقامت دائم کانادا است. در روش کارآفرینی، عواملی مثل تمکن مالی، میزان سرمایه و رزومه متقاضی، از اهمیت برخوردار است. لازم به ذکر است که قوانین و میزان سرمایه مورد نیاز، برای هر استان کانادا متفاوت است.هدف از این برنامه، کارآفرینی در کانادا، رشد اقتصادی بیشتر و ایجاد شغل برای شهروندان کانادایی است. دولت کانادا نیز، در ازای کارآفرینی و کمک به رشد اقتصادی خود، امتیازات بسیاری را به متقاضیان این برنامه ارائه می دهد.  

 سرمایه گذاری در کانادا به وسیله استارتاپ:

یکی دیگر از انواع مهاجرت کاری به کانادا، از طریق استارتاپ است.این روش، یکی از مطمئن ترین راه های گرفتن ویزای کانادا است که به وسیله آن، می توانید به اقامت دائم کانادا دست پیدا کنید.همچنین این برنامه مهاجرتی، فدرال است یعنی به استان خاصی محدود نمی شوید.

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی:

یکی دیگر از روش های مهاجرت کانادا، مهاجرت از طریق برنامه خود اشتغالی می باشد.این روش، به افراد متقاضی این امکان را می دهد تا بر اساس مهارت و تجربه شغلی خود، در کشور کانادا درآمد زایی کنند. البته این روش در سال های اخیر به دلیل درخواست های بسیار زیاد برای این نوع مهاجرت، کشور کانادا محدودیت ها و شرایط خاصی در نظر گرفته که باعث شده فرد متقاضی، شانس کمتری برای مهاجرت با این روش داشته باشد. شرایط اخذ ویزای کانادا با روش خود اشتغالی شامل تجربه و مهارت کافی داشتن، ارائه گواهی سلامت و عدم سوء پیشینه، برخورداری از تمکن مالی مورد نیاز برخورداری از مدارک و امتیازات لازم  می باشد.

ویزای ثبت شرکت در کانادا:

یکی از بهترین و پرسودترین روش های اخذ ویزا در کانادا،  از طریق ثبت شرکت در این کشور است. ثبت شرکت در کانادا، قوانین و شرایط خاص خودش را دارد که فرد متقاضی، می بایست آن هارا انجام دهد. اولین مرحله در این روش، انتخاب نام برای شرکت ثبتی در کاناداست. نام انتخاب شده، نباید با شرکت های بزرگ و شناخته شده یکی باشد و همین طور با نوع کسب و کار ارتباط داشته باشد.گام بعدی برای ثبت شرکت در کانادا، تکمیل اساسنامه است.مواردی که باید در اساسنامه رعایت شوند، عبارتند از: ذکر کردن نام شرکت، ذکر کردن استان و قلمرو شرکتی که قرار است در آنجا تاسیس شود، مقررات شرکت، آدرس دفتر، تلفن و اقامتگاه فرد متقاضی، مشخص کردن تعداد اعضای هیئت مدیره شرکت.

 

ویزای استارتاپی کانادا

 

شرایط ویزای کار کانادا 

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کاری، یکی از بهترین راه های مهاجرت به کاناداست که شرایط و دشواری های مخصوص به خود را دارد. افراد متقاضی در این روش از طریق سیستم اکسپرس اینتری، برنامه استانی و خود اشتغالی، می توانند اقامت کانادا را بدست آورند. در این روش، شرایطی مثل سابقه کار، وضعیت تاهل، مدرک زبان و سن افراد متقاضی، مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین برای اخذ این  ویزا، وجود مدارکی از جمله  گذرنامه، مدارک شغلی و تحصیلی، گواهی سلامت، گواهی عدم سوء پیشینه، دعوتنامه و فرم های درخواست اقامت، ضروری است.  

مشاغل مورد نیاز در کشور کانادا 

اگر می خواهید ویزای کاری کانادا را اخذ کنید، در ابتدا باید بدانید که مشاغل پرتقاضا در کانادا چه مشاغلی هستند. صنایع و مشاغل محبوب در کانادا عبارتند از: تولید، مراقبت های بهداشتی، خرده فروشی، جهانگردی، حسابداری، پرستاری،  مهندسی برق و مدیریت منابع انسانی. حقوق روزانه یک کانادایی به طور متوسط، ۵۵دلار کانادا است و حداقل دستمزد هر حرفه، توسط هر استانی، به طور جداگانه تعیین می شود. کارگران کانادایی، ۹ تعطیلی رسمی همراه با حقوق دارند و می توانند در طول یک سال، دو هفته مرخصی همراه با حقوق داشته باشند. 

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا 

●    داشتن جاب آفر یا پیشنهاد کاری از سوی یک کارفرمای مقیم کانادا
●    ارسال درخواست دریافت ویزای کار به اداره مهاجرت کانادا
●    برخورداری از تجربه، سابقه کار تخصصی به همراه بیمه
●    برخورداری از تمکن مالی ارائه گواهی سلامت و عدم سوء پیشینه

هزینه ویزای کار کانادا 

هزینه دریافت ویزای کاری در سال ۲۰۲۱ شامل هزینه های مربوط به سفارت کانادا است که متقاضیان باید بسته به نوع ویزای خود، آن را پرداخت نمایند. مبلغ سرمایه مورد نیاز برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کشور کانادا نسبت به سایر کشورهای جهان پایین تر است و افراد متقاضی، می توانند  با ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار دلار کانادا، در این کشور سرمایه گذاری کرده و اقدام برای اخذ ویزای کاری این کشور کنند. در صورت اثبات اینکه سرمایه و دارایی کافی، برای اقامت سرمایه گذاری در کانادا را دارید، باید با توجه به ایالت های کانادا و طبق شرایط و قوانین همان ایالت، اقدام به سرمایه گذاری نمایید. حداقل مبلغ سرمایه گذاری هر ایالت، با ایالتی دیگر، متفاوت است. به طور مثال،  ایالت منیتوبا برای شهر وینی پگ که مرکز استان منیتوبا می باشد، مبلغ ۲۵۰ هزار دلار کانادا جهت سرمایه گذاری، مطالبه می کند. اما اگر قصد دارید در یکی از شهرهای اطراف وینی پگ که در ۵۰ کیلومتری آن واقع شده است اقدام به سرمایه گذاری کنید مبلغ ۱۵۰ هزار دلار کانادا نیاز خواهید داشت.
 

 

تا کنون هیچ نظری ثبت نشده است

مجله گردشگری

مشاهده همه مقالات
جاذبه های گردشگری مقالات مرتبط
بهترین جاهای دیدنی شیراز در بهار که حتما باید ببینید بهترین جاهای دیدنی شیراز در بهار که حتما باید ببینید
دریاچه شورابیل اردبیل | معرفی امکانات + تفریحات اطراف دریاچه
دریاچه شورابیل اردبیل | معرفی امکانات + تفریحات اطراف دریاچه
بیشتر بخوانید
عمارت مسعودیه تهران؛ بررسی مهم ترین نکاتی که مطمئنا نمی‌دانید
عمارت مسعودیه تهران؛ بررسی مهم ترین نکاتی که مطمئنا نمی‌دانید
بیشتر بخوانید
اطلاعات مفید مقالات مرتبط
تفریحات رایگان تهران برای گذراندن اوقات فراغت در تعطیلات
تفریحات رایگان تهران برای گذراندن اوقات فراغت در تعطیلات
بیشتر بخوانید
محله بالات استانبول | از معرفی تا جاهای دیدنی محله اروپایی ها
محله بالات استانبول | از معرفی تا جاهای دیدنی محله اروپایی ها
بیشتر بخوانید
موج های خروشان مشهد | قیمت بلیط 1403 + معرفی امکانات + عکس
موج های خروشان مشهد | قیمت بلیط 1403 + معرفی امکانات + عکس
بیشتر بخوانید
کشتی های تفریحی قشم؛ گشت و گذار در خلیج فارس
کشتی های تفریحی قشم؛ گشت و گذار در خلیج فارس
بیشتر بخوانید
تفریحات شبانه وان ترکیه؛ تجربه وان در شب
تفریحات شبانه وان ترکیه؛ تجربه وان در شب
بیشتر بخوانید
امتیاز 3.9 از 5 | از 100 کاربر