تداوم تعطیلی هتل ها

📅 بروزرسانی : 1399/01/24 بازدید : 1158

از آن جایی که هتل ها یکی از مشاغل پرخطر در شیوع بیماری کرونا محسوب می شوند، هیچ گونه تدابیری برای بازگشایی آن ها صورت نگرفته و این مکان ها برای حفظ سلامت مردم همچنان باید بسته بمانند
علی رغم اینکه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تعطیلی اماکن اقامتی مخالف بود اما این مکان ها به دستور فرمانداران و استانداران تعطیل شد که ستاد ملی مقابله با کرونا هم این عمل را تایید و حمایت کرد. البته وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ادامه با ستادهای مربوطه همسو شده و حتی مقررات و پروتکل هایی برای تعطیلی و بازگشایی اماکن گردشگری و موزه ها و اقدامات بهداشتی لازم را ابلاغ کرد و اعلام نمود هیچ یک از واحدهای تعطیل شده حق بازگشایی خودسرانه ندارند. 

 

تداوم تعطیلی هتل ها

 

مقررات بازگشایی واحدهای اقامتی تعطیل شده بر اثر ویروس کرونا

- هیچ‌ یک از واحدهای تعطیل ‌شده حق بازگشایی خودسرانه ندارند و پیش از اقدام باید مراتب را به معاونت گردشگری استان یا بخشنامه کشوری وزارت متبوع اعلام کنند تا مجوزه فعالیت دوباره دریافت کنند. همچنین مراتب بازگشایی واحدها به نیروی انتظامی و اماکن استان اعلام شود.
- پیش از بازگشایی واحد، تمام بخش‌های قابل نظافت، ضدعفونی و گندزدایی شود.
- تمام مواد غذایی فاسدشدنی در صورت اتمام تاریخ مصرف معدوم شود.
- تاسیسات سیستم‌های تهویه، سرمایش و گرمایش پیش از بازگشایی کنترل و تست شود.
- برق، گاز و آب شرب تمام قسمت‌ها برقرار شود.
- تا حد امکان از پرسنل قبلی به منظور کار دعوت شود؛ توجه داشته باشید که پیش از آغاز فعالیت تست های لازم و معاینات پزشکی انجام شود.
آن دسته از واحدهای اقامتی که در دوره شیوع کرونا ویروس تعطیل نشدند نیز باید توجه داشته باشند که تمامی موارد بهداشتی اعم از تامین مواد ضدعفونی و ماسک برای پرسنل و میهمانان، گندزدایی مکرر سطوح و اتاق ها، شستن ملحفه و حوله ها در حرارت بالا، اعلام موارد مشکوک به واحدهای درمانی و غیره را مدنظر داشته باشند. 

با وجود این که ستاد ملی مقابله با کرونا دستور به تداوم تعطیلی هتل ها داده است، اما برخی از هتلداران اصرار دارند که فعالیت خود را از سر بگیرند. در مشهد مقدس جامعه هتلداران اعلام نموده تنها تعداد محدودی از هتل ها می توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت مرحله ای اقدام به پذیرش مسافر کنند. هتل ها از پرزیان ترین مشاغل در ایام شیوع ویروس کووید 19 بوده و بنا بر اعلام جامعه هتلداران ایران، این صنف در اسفند 98 و فروردین 99 بیش از 3 میلیارد تومان خسارت دیده است. 

 

گزارش مشکل
تا کنون هیچ نظری ثبت نشده است

lahzeakhar.com/news/23817-%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%85-%D8%AA%D8%B9%D8%B7%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%87%D8%AA%D9%84-%D9%87%D8%A7

امتیاز 5 از 5 | از 103 کاربران به تداوم تعطیلی هتل ها