ویزای توریستی اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا برای متقاضیانی صادر می شود که فقط به قصد تفریح به اسپانیا سفر می کنند و قصد اقامت بلند مدت همچنین انجام کارهای تجاری را ندارند. مدت اعتبار روادید توریستی اسپانیا از زمان صدور 2 هفته تا سه ماه این اجازه را می دهد که در این کشور حضور داشته باشید که اجازه کار یا اقامت خارج از مدت تعیین شده امکان پذیر نمی باشد.
برای تعیین دقیق زمان مصاحبه و اخذ فرم روادید می بایست حضوری به کنسولگری اسپانیا واقع در تهران مراجعه کنید. تعیین وقت از طریق تلفن امکان پذیر نمی باشد. حتما از قبل تاریخ دقیق سفر خود را مشخص کنید زیرا که در فصل تابستان و تعطیلات نوروز به دلیل تقاضا بالا مردم ممکن است تعیین وقت مصاحبه شما چند هفته طول بکشد، پس هرچه زودتر اقدام کنید.
آدرس سفارت اسپانیا: تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، پلاک 10. شماره تماس: 02122568684 – 02122568681 . ساعات کار سفارت از یکشنبه تا پنجشنبه 9 صبخ تا 16 عصر می باشد.
اول از هر کاری باید ابتدا فرم کشور مورد نظر خود را از سایت کنسولگری اسپانیا و یا سفارت آن که در تهران واقع شده را دریافت کنید و در دو نسخه تکمیل کنید. حتی اگر بخواهید با خانواده سفر کنید می بایست برای هر شخصی فرم جداگانه ی ویزای توریستی اسپانیا را دریافت و تکمیل کنید. کلیه مدارک با کپی از آن ها را در هنگام وقت مصاحبه باید به همراه داشته باشید که پس از بررسی اولیه اصل مدارک به شما بازگردانده می شود. کلیه مدارک باید به زبان رسمی انگلیسی ترجمه شده باشد.
مدارک مورد نیاز شامل :
1- اصل شناسنامه ایرانی
2- گذرنامه(پاسپورت) : باید تاریخ گذرنامه شما تا 6 ماه پس از صدور اعتبار داشته باشد و کپی از صفحات 1 تا 5 و صفحاتی که در آن مهر روادید خورده الزامی است
3- دو عدد عکس رنگی 4*6 برای هر متقاضی( با مراجعه به عکاسی حتما قید کنید که عکس را برای گذرنامه می خواهید) عکس باید با پس زمینه ی سفید، تمام رخ و مطابق با شکل ظاهری فعلیتان باشد 4- کسانی که دعوت نامه دارند باید اصل دعوت نامه را ضمیمه مدارک خود داشته باشند
5- رضایت نامه تایید شده پدر در محضرخانه برای فرزندان و افراد زیر 18 سال
6- در صورت شاغل بودن مدارک رسمی و قانونی دال بر شغل و اعتبار شغلیتان همچنین میزان موجودی و گردش حسابتان
7- بلیط رفت و برگشت با تاریخ دقیق در صورت نیاز فرم های رزرواسیون هتل
8- همراه داشتن بیمه مسافرتی با تاریخ صدور مشخص ( شرکت بیمه گذار باید نمایندگی معتبری در کشور مورد نظر شما داشته باشد تا کلیه هزینه های احتمالی درمان و بیمارستان را متقبل باشد).
از زمانی که کلیه مدارک مورد نیاز ویزای توریستی اسپانیا را به سفارت تحویل دهید از یک هفته تا 6 هفته طول می کشد تا اعلام کنند واجد شرایط برای سفر به اسپانیا هستید یا خیر.
امتیاز 5 از 5 | از بین 100 دهنده به امتیاز ویزای توریستی اسپانیا
آخرین نظرات ثبت شده
لاله 22 مهر 1397
3
من سربازم ویزای توریستی اسپانیا رو چجوری می تونم بگیرم ؟
درج نظر
نام و نام خانوادگی
ایمیل
تصویر کد امنیتی
متن نظر
به اشتراک گذاری این مطلب
با به اشتراک گذاری وب سایت لحظه آخر دات کام در شبکه های اجتماعی که در آنها عضویت دارید ، دوستان و آشنایان خود را نیز از خدمات گردشگری لحظه آخری این وب سایت که شامل اطلاع داشتن از بروزترین تور های لحظه آخری آژانس های گردشگری معتبر تهران و شهرستان های بزرگ ، آخرین اخبار گردشکری روز دنیا ، اطلاعات مفید گردشگری ، اطلاعات ویزا ، سفرنامه های گردشگری ، راهنمای گردشگری و اطلاعات آژانس های معتبر گردشگری بهره مند سازید.
برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با شبکه های اجتماعی مختلف، روی هر یک از لینک های زیر کلیک کنید تا دوستان و آشنایان خود را از این طریق مطلع سازید.



مرکز خرید

کافه هوراس

پنل کاربری انجمن گردشگری بلاگ گردشگری