Regineh
| رجینه هتل
تصاویر Hotel Regineh
امکانات Hotel Regineh
بازدید: 538نت در اتاق
ورود پت
نت در لابی
کافی نت
دستگاه ATM
فروشگاه
پارکینگ
تاکسی سرویس
لاندری
ماهواره
استخر
اعلام حریق
رستوران
لابی
آسانسور
کافی شاپ
اتاق جلسه
پذیرش
خدمات فکس
نظافت اتاق
تهویه هوا
اتاق سیگار
Regineh Hotel هتلی 3 ستاره می باشد که در منطقه جروان واقع شده و در مرکز شهر ایروان قرار دارد. هتل رجینه تنها 20 دقیقه از فرودگاه بین المللی زوارتنوتس فاصله دارد. ميهمانان هتل رجینه ایروان می توانند از اتاق های راحت این اقامتگاه لذت ببرند. کارکنان و پرسنل مجرب و آموزش دیده هتل رجینه از میهمانان و گردشگران تور ایروان به گرمی، میهمان نوازی می کنند و از اینکه به میهمانان در ترتیب دادن سفرهای شهری و دادن توصیه های تفریحی کمک کنند خوشحال می شوند.
اتاق های هتل رجینه ایروان
هتل رجینه ارمنستان دارای 57 واحد اقامتی می باشد. اتاق های هتل Regineh از لحاظ نوع اتاق و حداکثر ظرفیت دارای اتاق استاندارد دو نفره با تخت دو نفره، اتاق استاندارد دو نفره با تخت خواب یک نفره، اتاق استاندارد تنها، اتاق استاندارد سه گانه همراه با امکانات ویژه که هر کدام شامل: صبحانه رایگان و اینترنت رایگان می باشند.
کلیه اتاق های هتل رجینه دارای سیستم تهویه مطبوع، میز کار، یک تلویزیون صفحه تخت همراه با کانال های ماهواره ای، اینترنت بی سیم رایگان و حمام خصوصی همراه با دوش اختصاصی، سشوار و لوازم بهداشتی رایگان هستند، همچنین برخی از اتاق ها نیز شامل : بالکن و اتاق نشیمن می باشند.
امکانات و خدمات هتل Regineh ایروان
هتل رجینه در ایروان امکانات رفاهی متنوعی را مانند: بازارچه، تاکسی سرویس، سیستم تهویه مطبوع، فروشگاه و مغازه، سیستم گرمایش، اتاق سیگار کشیدن، سرویس اتاق، دستگاه خود پرداز، نرخ ارز، دستگاه فکس و فتوکپی، اتاق جلسه، مرکز کسب و کار، اتاق برای جلسات و ضیافت، استخر، استخر آبگرم، استخر با چشم انداز، استخر در فضای باز، سرویس اتو، سرویس لاندری، خدمات دریان، باغ (فضای سبز)، نظافت روزانه، رستوران، اینترنت رایگان، پارکینگ عمومی و رایگان به میهمانان خود ارائه می دهد.
رستوران و کافی شاپ هتل رجینه
هتل Regineh دارای 1 مجموعه رستوران لوکس به نام رستوران ملکه می باشد که در آن انواع غذاهای اروپایی و تخصصی از منطقه ایروان برای میهمانان و گردشگران تور ارمنستان سرو می شود که نوع سرو این غذاها به صورت انتخابی و در 3 وعده صبحانه، ناهار و شام بوده و پارکینگ آن نیز عمومی و رایگان می باشد.
فاصله هتل Regineh تا مقاصد گردشگری ایروان
فاصله هتل Regineh در ارمنستان تا موزه قتل عام ارامنه 3.8 کیلومتر، ورزشگاه هرازدان 3.3 کیلومتر، پارک عاشقان 2.2 کیلومتر، مسجد آبی 2.4 کیلومتر، میدان جمهوری 1.9 کیلومتر، اپرا و تئاتر باله ارمنی 1.5 کیلومتر، آبشار ایروان 1.6 کیلومتر، موزه تاریخ ارمنستان 1.7 کیلومتر، دژ اربونی 4.9 کیلومتر، باغ وحش ایروان 1.8 کیلومتر، ایستگاه قطار ایروان 3.8 کیلومتر، دانشگاه دولتی ایروان 0.6 کیلومتر، کلیسای جامع روشنگر سنت گرگوری 1.9 کیلومتر، ایستگاه مترو میدان جمهوری 1.6 کیلومتر و فرودگاه مدوناردنی آردرم زوارتنک 11.9 کیلومتر با ماشین می باشد.