یکی از هتل های ارزان قیمتی که در شهر مشهد وجود دارد هتل یلدا نامیده می شود. این هتل با قیمت های مقرون به صرفه ای که دارد، اقامتی خوب و خوش را برای توریست ها و زائرین رقم می زند. این هتل که در سال 1380 احداث شده، در خیابان امام رضا واقع شده و دسترسی مناسبی به حرم امام رضا دارد. از امکاناتی که در هتل یلدا برای رفاه حال توریست ها در نظر گرفته شده می توان به مواردی چون: کافی شاپ، نمازخانه، کافی نت، پارکینگ، تهیه بلیط، خشکشویی، آسانسور، رستوران، تبدیل ارز، ترانسفر فرودگاهی رایگان، تاکسی سرویس، اعلام حریق، لابی، اینترنت رایگان و خدمات خانه داری اشاره کرد. رستوران هتل یلدا در طبقه منفی 1 آن قرار دارد و با منویی متنوع از غذاهای ایرانی و بین المللی پذیرای گردشگران تور داخلی می باشد.
هتل یلدا در 5 طبقه طراحی شده و 16 واحد مجزا دارد که همه آن ها مجهز به تلویزیون، یخچال، حمام اختصاصی با دوش مخصوص، آشپزخانه، صندوق امانات، مبلمان، تهویه مناسب، تلفن و لوازم آرایشی و بهداشتی می باشد و گردشگران تور مشهد با استفاده از آن ها می توانند اقامتی خوب و خوش را سپری کنند. اقامت در این هتل بین 300 هزار تومان تا 960 هزار تومان است که بستگی به اتاق انتخابی شما دارد. همچنین هزینه نفر اضافه در هتل یلدا 160 هزار تومان می باشد.
برخی از مکان هایی که در فاصله نزدیکی از این هتل قرار دارند و گردشگران تور مشهد می توانند به راحتی خود را به آن مکان برسانند عبارت اند از: نمایشگاه بین المللی مشهد 30 دقیقه، حرم امام رضا 6 دقیقه، ایستگاه راه آهن شهر مشهد 11 دقیقه، ورودی باب الرضا 5 دقیقه، ورودی باب الجواد 8 دقیقه، مرکز خرید الماس شرق 23 دقیقه، بازار رضا 4 دقیقه، پلیلنه مسافربری مشهد 10 دقیقه و فرودگاه شهید هاشمی نژاد 16 دقیقه.