ویزای توریستی کرواسی

کرواسی کشوری زیبا در اروپای مرکزی می باشد که با دارا بودن مناظر دیدنی و گردشگری فراوان، نظر گردشگران بی شماری را به خود جلب کرده است. برای ورود به خاک این کشور و گشت و گذار در آن، باید ویزای توریستی کرواسی در دست داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای توریستی کرواسی، در ادامه با سایت لحظه آخر همراه باشید.


کشور کرواسی به تازگی عضو اتحادیه اروپا شده اما ویزای توریستی کرواسی هنوز شنگن نیست و ویزای این کشور به صورت عادی می باشد. جهت درخواست ویزا، نیازی به حضور و مصاحبه با شخص متقاضی نمی باشد و می توان از طریق وکیل و یا نمایده (آژانس های مسافرتی) اقدام کرد. هزینه ویزای توریستی کرواسی نسبت به نوع آن متغیر است. هنگامی که به سفارت کرواسی درخواست ویزا می دهید، ممکن است 14 روز و حتی بیشتر به طول انجامد تا نتیجه به شما مسافران تور کرواسی اعلام گردد. خوب است بدانید که حداکثر مدت اقامت در این کشور 90 روز می باشد و امکان تمدید مجدد ویزای توریستی کرواسی وجود ندارد و اگر گردشگران تور کرواسی بیش از زمان مقرر در این کشور بمانند محکوم به پرداخت جریمه می شوند. برای گرفتن ویزای شنگن نیازی به داشتن ویزای کرواسی نمی باشد و تنها با در دست داشتن آن می توانید به راحتی به کشورهای عضو اتحادیه شنگن سفر کنید.

ویزای گردشگری کرواسی به صورت های مختلف: یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود در اختیار گردشگران تور کرواسی قرار می گیرد. هزینه ویزای توریستی کرواسی در حدود 80 دلار می باشد که در همان ابتدای کار باید پرداخت شود، لازم به ذکر است که بدانید این پول تحت هیچ شرایطی عودت داده نمی شود.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کرواسی که لازم است مسافران تور کرواسی ارائه دهند، به شرح زیر می باشد:

1. اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحات.

2.  گذرنامه (پاسپورت): توجه داشته باشید که گذرنامه باید حداقل سه ماه بعد از سفر به کرواسی اعتبار داشته باشد، دو صفحه خالی جهت اخذ ویزا.

3. فرم تقاضای ویزا (فرم درخواست ویزای کرواسی)

4.  دو قطعه عکس 4*6 تمام رخ پشت زمینه سفید (مناسب گذرنامه)

5.  واچر هتل برای کرواسی (تاییدیه رزرو هتل و تاریخ ورود و خروج هتل)

6.  اصل و کپی بلیط رفت و برگشت هواپیما.

7.  اسناد رسمی منابع مالی، گواهی حساب بانکی به نام شخص متقاضی با درج تاریخ افتتاح حساب، میزان موجودی و گردش مالی سه ماه اخیر حساب.

8. اگر متقاضی شاغل باشد، مدارکی که نشان دهنده شغل و اعتبارشغلی شخص متقاضی باشد (کپی روزنامه رسمی، پروانه کسب، میزان حقوق دریافتی، تاریخ مرخصی مربوط به رفت و برگشت، گواهی اشتغال به کار)

9.  اگر شخص متقاضی بازنشسته باشد ارائه گواهی بازنشستگی.

10. بیمه نامه مسافرتی و پزشکی (بیمه نامه معتبر برای کرواسی در قالب هزینه های پزشکی تا سقف سی هزار یورو)

11. در صورت اشتغال به تحصیل بودن در کلیه مقاطع، ارائه مدرک معتبر که نشانگر مشغول به تحصیل بودن شما گردشگر تور کرواسی در ایران باشد ( گواهی اشتغال به تحصیل)

چند نکته در رابطه با ویزای توریستی کرواسی وجود دارد که لازم است گردشگران تور کرواسی از آن ها مطلع باشند:

*کودکان زیر 6 سال نیازی به دریافت ویزای توریستی کرواسی ندارند و بدون دریافت ویزا می توانند وارد این کشور شوند.

*آن دسته از افرادی که در کشور افغتنستان یا پاکستان زندگی می کنند باید به سفارت کرواسی در تهران مراجعه کنند و نسبت به اخذ ویزا اقدام کنند.

* اگر عجله ای در برنامه های سفر خود ندارید، بهتر است از حدود 45 روز قبل برای انجام شدن مراحل دریافت ویزای توریستی کرواسی اقدام کنید.

آن دسته از گردشگران تور کرواسی که در این کشور به مشکل بر می خورند، می توانند به مرکز مطالعات صلح، مرکز حقوق کرواسی و موسسه صلیب سرخ کرواسی مراجعه کنند و مشکل خود را حل نمایند.

آدرس سفارت کرواسی در ایران: تهران – پاسداران – بهارستان اول – شماره 19

یکشنبه تا پنجشنبه از 10 تا 12

تلفن: 22589923-021 


امتیاز 5 از 5 | از بین 104 دهنده به امتیاز ویزای توریستی کرواسی
گالری تصاویر ویدئو ها
مشاهده نظرات ثبت شده
آخرین نظرات ثبت شده
Merry 16 مهر 1397
2
سلام ، ممنون از توضیحاتتون اما سوال اینکه حداقل موجودی بانکی چقدر باید باشه ؟ میشه برای بار اول ویزا چند بار ورود گرفت ؟
درج نظر
نام و نام خانوادگی
ایمیل
تصویر کد امنیتی
متن نظر
به اشتراک گذاری این مطلب
با به اشتراک گذاری وب سایت لحظه آخر دات کام در شبکه های اجتماعی که در آنها عضویت دارید ، دوستان و آشنایان خود را نیز از خدمات گردشگری لحظه آخری این وب سایت که شامل اطلاع داشتن از بروزترین تور های لحظه آخری آژانس های گردشگری معتبر تهران و شهرستان های بزرگ ، آخرین اخبار گردشکری روز دنیا ، اطلاعات مفید گردشگری ، اطلاعات ویزا ، سفرنامه های گردشگری ، راهنمای گردشگری و اطلاعات آژانس های معتبر گردشگری بهره مند سازید.
برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با شبکه های اجتماعی مختلف، روی هر یک از لینک های زیر کلیک کنید تا دوستان و آشنایان خود را از این طریق مطلع سازید.
تورهای مشابه



پنل کاربری انجمن گردشگری بلاگ گردشگری