ویزای تجاری برزیل

برزیل یکی از کشورهای در حال توسعه و پیشرفت و همچنین توریستی است، که هر ساله افراد زیادی برای دیدن از این کشور و یا اقامت در آن اقدام می کنند. به تازگی و با توسعه و پیشرفت اقتصادی روز افزون در برزیل، درخواست اخذ ویزای تجاری این کشور افزایش پیدا کرده است. برای اخذ ویزای تجاری برزیل باید قبل از هر اقدامی، ابتدا فرم درخواست را از سایت سفارت دریافت کرده و سپس در خواست قرار ملاقات حضوری را ارائه دهید. کنسولگری یا سفارت برزیل در تهران قرار دارد و برای ارائه مدارک مورد نیاز باید شخص متقاضی و یا وکیل وی، به صورت حضوری به این سفارت مراجعه کند. لازم به ذکر است که برای مراجعه حضوری می توانید در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت نه صبح تا 14 بعد از ظهر اقدام کنید. ویزای تجاری برزیل، برای افراد خارجی به دو صورت در اختیار متقاضیان کار در برزیل قرار می گیرد. ابتدا به صورت موقت که شخص در صورت داشتن کارفرما در برزیل می تواند ویزای دو ساله دریافت کند، که این ویزا پس از دو سال قابل تمدید بوده و بعد از آن ویزای چهار ساله به فرد تعلق می گیرد. کشور برزیل اقتصاد بسیار قوی در صادرات قهوه، فولاد، منسوجات، گوشت، کفش، وسایل برقی، سنگ معدن، آهن و … در بازارهای جهانی دارد و این مسئله باعث ایجاد مشاغل پر سود در این کشور شده است. افراد و مدیرانی که قصد سرمایه گذاری در برزیل دارند باید ارزش سرمایه گذاریشان 50000 دلار برای شخص حقیقی و 200000 دلار برای اشخاص حقوقی باشد. در ادامه این مقاله شرایطی را که متقاضیان تور برزیل، برای اخذ ویزای تجاری نیاز دارند بیان می کنیم. 
افرادی که با دولت برزیل قرارداد همکاری بصورت بین المللی منعقد کرده باشند و در این کشور مشغول به ارائه خدمات باشند.
افرادی که از طرف شرکت و یا شخصی دارای قرارداد کاری باشند.
افرادی که بصورت حرفه ای، فعالیت ورزشی داشته باشند و بتوانند با کارفرمایی که دارای مجوز رسمی ورزشی می باشد قرارداد منعقد کنند.
افرادی که برای تحصیل با تور برزیل سفر کرده اند و پس از اتمام تحصیل خود پیشنهاد کاری از سوی کارفرمای برزیلی دریافت کرده اند.
پژوهشگران و محققینی که برای ادامه ی پروژه های خود با دولت برزیل قرارداد کاری می بندند.
و اما مدارکی که برای دریافت ویزای تجاری برزیل باید به سفارت آن در تهران ارائه شود از این قرار است:
اصل پاسپورت که دارای اعتبار حداقل شش ماه و امضا شده باشد (باید ویزاهای قبلی خود را نیز ارائه دهید.)
ارائه سندی که فرد و یا شرکتی کار شما را در برزیل تضمین کند.
ارائه عکس دارای استاندارد (ICAO)
ترجمه تمام مدارک به یکی از زبان های انگلیسی، پرتغالی و یا اسپانیایی.
سفارت برزیل در تهران: خیابان ولیعصر، خیابان سرلشگر فلاحی (زعفرانیه) ، خیابان بهار، نبش یکتا، پلاک26
شماره تماس: 22753108 - 22753109 - 22753110 (021)


امتیاز 5 از 5 | از بین 100 دهنده به امتیاز ویزای تجاری برزیل
گالری تصاویر ویدئو ها
مشاهده نظرات ثبت شده
آخرین نظرات ثبت شده
سمیه 22 مهر 1397
0
زمانی که ویزای تجاری برزیل رو بگیره کسی اقامت دائم هم میدند؟
درج نظر
نام و نام خانوادگی
ایمیل
تصویر کد امنیتی
متن نظر
به اشتراک گذاری این مطلب
با به اشتراک گذاری وب سایت لحظه آخر دات کام در شبکه های اجتماعی که در آنها عضویت دارید ، دوستان و آشنایان خود را نیز از خدمات گردشگری لحظه آخری این وب سایت که شامل اطلاع داشتن از بروزترین تور های لحظه آخری آژانس های گردشگری معتبر تهران و شهرستان های بزرگ ، آخرین اخبار گردشکری روز دنیا ، اطلاعات مفید گردشگری ، اطلاعات ویزا ، سفرنامه های گردشگری ، راهنمای گردشگری و اطلاعات آژانس های معتبر گردشگری بهره مند سازید.
برای به اشتراک گذاشتن این مطلب با شبکه های اجتماعی مختلف، روی هر یک از لینک های زیر کلیک کنید تا دوستان و آشنایان خود را از این طریق مطلع سازید.
تورهای مشابه



راهنمای گردشگری

هزینه حمل و نقل در برزیل

پنل کاربری انجمن گردشگری بلاگ گردشگری