امتیاز 5 از 5 | از بین 113 امتیاز دهنده به ویزای توریستی اتریش

برای دریافت ویزای توریستی اتریش می بایست ابتدا به کنسولگری این کشور برای تعیین وقت مصاحبه مراجعه فرمایید. متقاضیان اخذ روادید می توانند در روزهای یک شنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر تنها از طریق تماس با شماره تلفن 22750046 و یا ارسال ایمیل به نشانی سفارت اتریش وقت خود را برای مصاحبه تعیین کنید. اگر سوالاتی در رابطه با چگونگی اخذ ویزای توریستی اتریش دارید مسئولین سفارت اتریش در ایران از ساعت 13 الی 15 روزهای یکشنبه تا پنجشنبه آماده ی پاسخگویی به شما عزیزان می باشند. همچنین برای آن دسته از متقاضیانی که تعهد نامه الکترونیکی دارند نیز از همین روش باید وقت مصاحبه بگیرند.

شماره تماس سفارت اتریش در ایران : 021 22750046
فکس : 021 22705262
شماره تماس پاسخگویی : 021 22750046
آدرس ایمیل(پست الکترونیکی) : tehran-ob@bmeia.gv.at
مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی اتریش:
1- فرم درخواست متقاضی به زبان آلمانی و تکمیل شده(برای دریافت فرم به سفارت اتریش مراجعه فرمایید)
2- دو قطعه عکس رنگی و تمام رخ(به عکاس قید کنید که برای دریافت پاسپورت می خواهید تا در اندازه آن دقت کن)
3- گذرنامه(پاسپورت) که تا 3 ماه پس از صدور اعتبار داشته باشد و از تاریخ صدور بیش از 10 سال نگذشته باشد
4- کپی از کلیه صفحات پاسپورت
5- مدارک رسمی جهت تایید اشتغال فرد تقاضا کننده و گواهی درآمد
6- بیمه نامه مسافرتی(با حداقل 30 هزار یورو و هزینه کل مدت اقامت در اتریش)
7- سندی جهت دال بر رزرو هتل و تایین مدت اقامت توریستی در این کشور
8- بلیط رفت و برگشت به اتریش
9- مدارکی جهت نشان دادن میزان درآمد و گردش حساب های بانکی
10- اگر دعوتنامه ای از سوی اقوام خود دارید باید به همراه داشته باشید
11- برای آن دسته از متقاضیانی که به سن قانونی نرسیده اند و قصذ سفر به تنهایی دارند باید رضایت نامه پدر(مهر و تایید شده در دفترخانه) را به همراه داشته باشند
12- هزینه های رسیدگی به درخواست ویزای توریستی اتریش که در صورت رد صلاحیت بازگردانده نمی شود.
برای دریافت ویزای توریستی اتریش بهتر است 15 تا 30 روز قبل از پرواز اقدام نمایید زیرا ممکن است بررسی مدارک کمی طول بکشد. تمامی مدارک ذکر شده می بایست به همراه خود فرد متقاضی در سفارت به مسئولین تحویل داده شود. و در آخر هم سفارت اتریش این اجازه را دارد تا برای تکمیل تحقیقات و صدور روادید توریستی اتریش در صورت نیاز مدارک دیگری نیز از شخص متقاضی طلب کند و یا برای مصاحبه حضوری به سفارت دعوت شوید.

نظرات ثبت شده
درج نظر
  • تور های مشابه
تمامی فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است و کلیه حقوق برای تیم لحظه آخر محفوظ است