امتیاز 5 از 5 | از بین 103 امتیاز دهنده به ویزا پرتغال

کشور پرتغال یکی از اعضا های پیمان شنگن می باشد به همین دلیل برای سفر به این کشور باید ویزا شنگن تهیه نمایید برای این کار ابتدا به سفارت رفته و وقت مصاحبه می گیرید که تاریخ و ساعت مصاحبه و انگشت انگاری را اعلام می کنند.
مدارک لازم برایدرخواست ویزا پرتغال :
شناسنامه
سند مالکیت متقاضی
2 قطعه رنگ 3*4 4 رنگی ، جدید ، تمام رخ و زمینه روشن
اصل گذرنامه با 6 ماه اعتبار و کپی از دو صفحه اول
حداقل مانده موجودی برای هر نفر 50/000/000 میلیون تومان
کپی از  سپرده های کوتاه مدت و بلند مدت
کارمندان دولتی : آخرین فیش حقوقی و و کپی از آخرین حکم کار گزینی
کسبه : کارت بازرگانی یا جواز کسب
کارمندان بخش خصوصی : گوهی اشتغال به کا و یکسال بیمه تامین اجتماعی قبل از سفر
صاحبان شرکت های خصوصی : کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت و کپی از روزنامه تاسیس شرکت
 اعضای هیات علمی دانشگاه ودانشجویان : کپی از استخدام عضو هیات علمی ، کارت بین المللی دانشجویی
ضمانت نامه حداقل 50 میلیون تومان برای هر نفر
* تمامی مدارک درخواست ویزا پرتغال باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد
مدت زمان ویزا پرتغال 50 روز و هزینه آن 60 یورو می باشد و حضور فرد در  انگشت نگاری و مصاحبه الزامی می باشد و گرفتن جواب ئیزا بر عهده آژانس مورد نظر می باشد.
آدرس و اطلاعات تماس سفارت پرتغال در  تهران :
تهران ، خیابن دروس ، خیابا هدایت و کوچه روزبه پلاک 16
شماره تماس سفارت پرتغال : 02122764060
ساعات کاری سفارت پرتغال : از یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 15

نظرات ثبت شده
14 👍 4 👎
29 خرداد 1396

13 👍 0 👎
29 خرداد 1396

درج نظر
  • تور های مشابه
تمامی فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است و کلیه حقوق برای تیم لحظه آخر محفوظ است