امتیاز 5 از 5 | از بین 102 امتیاز دهنده به ویزا اکراین

هموطنان ایرانی می توانند به طور شخصی برای گرفتن ویزا اکراین به سفارت اکراین در تهران رفته و برای گرفتن رویداد ، و یا از طریق آژانس های هواپیمایی مطمئن اقدام نمایند.  همچنین برای دریافت ویزا شخص متقاضی باید در تاریخ مصاحبه اعلام شده حضور داشته و در همان تاریخ به سفارت مراجعه نماید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا اکراین :
1. اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
2. دو قطعه عکس 4*6
3. دریافت فرم مالی و 3 ماه گردش حساب بانکی به زبان انگلیسی
4. چک ضمانت 15 میلیون تومانی
5. جواز کار و یا گواهی اشتغال به کار ترجمه شده
6. رزرو بلیط رفت و برگشت و واچر هتل و مطابقت آن با تاریخ رفت و برگشت بلیط
همچین ویزا اکراین دارای چند نوع می باشد که شامل :
1. رویداد ترانزیتی ، مدت اقامت مجاز5 روز ( تیپ B )
2. رویداد کوتاه مدت ، زمان اقامت حد اکثر 90 روز و 180 روز از تاریخ اولین ورود ( تیپ C)
3. رویداد بلند مدت ، برای ورود به اکراین با ثبت مدارک صادر می شود که اجازه اقامت و یا سکونت بیش از 90 روز را می دهد ( تیپ A)
قیمت انواع ویزا اکراین بر اساس تعداد روز :
1. ویزای توریستی یک نفره یک بار ورود با اقامت 7 روزه به قیمت 250 دلار
2. ویزای توریستی یک نفره یک بار ورود با اقامت 14 روزه به قیمت 300دلار
3. ویزای توریستی یک نفره یک بار ورود با اقامت بیش از 14 روز به قیمت 350 دلار
مدت زمان صدور ویزا اکراین طی 15 روز تقویمی از زمان درخواست ویزا ، فرم درخواست ویزا و مدارک لازم برای صدور ویزا تصمیم لازمه برای صدور آن اتخاذ می گردد. در صورت بررسی بیش تر مدارک تعین شده زمان صدور ویزا به 30 روز تقویمی هم می انجامد.
آدرس سفارت اکراین در ایران : تهران ، میدان ونک ، خیابان ونک ، پلاک 120
تلفن تماس سفارت اکراین : 02188039476  ، 02188039965 

نظرات ثبت شده
19 👍 2 👎
29 خرداد 1396

19 👍 3 👎
29 خرداد 1396

درج نظر
تمامی فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است و کلیه حقوق برای تیم لحظه آخر محفوظ است