امتیاز 5 از 5 | از بین 100 امتیاز دهنده به ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه مخصوص سفر های کوتاه و یا دیدار بستگان و خانواده می باشد اما اگر برای تحصیل و یا کار قصد ماندن در فرانسه را دارید باید ویزای تحصیلی یا کاری اقدام کنید.برای اقدام کردن ویزا هر کشوری باید فرم تقاضای ویزا را پر کنید این فرم را می توانید از سایت سفارت فرانسه دانلود و یا به صورت حضوری از قسمت بخش ویزا سفارت فرانسه گرفته و پر نمایید و به آدرس ایمیل rdv.tehran-amba.gouv.fr ارسال نمایید.
پس از ارسال ایمیل باید منتظر نوبت دهی باشید در حال حاضر فرانسه به صورت ایمیلی وقت سفارت را تعیین می کند پس از آن باید همراه با مدارک کامل و در تاریخ تعیین شده به سفارت بروید و برای مصاحبه وتحویل مدارک حاضر باشید.
بررسی اولیه مدارک برای صدور ویزای توریستی فرانسه دو هفته زمان می برد که در این مدت گذرنامه شما دست سفارت می ماند که بعد از گرفتن مدارک یک رسید به شما می دهد که زمان و تاریخ مراجعه و پاسخ نهایی مراجعه نمایید هزینه صدور ویزا 60 یورو می باشد که زمان دادن مدرک در سفارت به صورت نقدی تحویل می گیرند و همچنین این مبلغ برای بررسی مدارک شما می باشد و به هیچ عنوان برگردانده نمی شود.
مدارکی که علاوه بر پر کردن فرم برای ویزای توریستی فرانسه باید همراه داشته باشید شامل :
1. شناسنامه
2. گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
3. کپی از صفحه اول و دوم هم صفحات دیگر که مهر ویزا خورده شده
4. دو قطعه عکس 3*4 رنگی زمینه سفید و تمام رخ
5. سند مبنی وضعیت شغلی تقاضا کننده
6. پرینت شرح آخرین عملیات بانکی تقاضا کننده
7. بیمه مسافرتی
8. ترجمه سند مالکیت و دو سری کپی از مدارک ترجمه فارسی
9. بلیط هواپیما و رزرو قطعی رفت و برگشت
10. رزرو هتل در فرانسه

آدرس سفارت فرانسه در تهران : خیابان نوفل لوشاتو ، شماره 64-66
ساعات کاری سفارت فرانسه در تهران : یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 الی 16
تلفن تماس سفارت : 02164094000
آدرس وبسایت : www.ambarfrance-ir.org

نظرات ثبت شده
درج نظر
تمامی فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است و کلیه حقوق برای تیم لحظه آخر محفوظ است